maanantai 15. syyskuuta 2014

Viikonloppu KöpiksessäKeskiviikkona mentiin kattomaan sitä air guitar-kilpailua Student houselle. Oli kyllä aikaa hauskaa katella, kun jengi esiinty siellä lavalla. MUTTA 90% niistä biiseistä oli ihan hirveetä musaa. Ja aivan liian kovaa. Jotain slayeriä tai vastaavaa. Pitkätukkaset pojat heilutti lettiään lavalla ja kirkui mikrofoniin. Toiset liehuletit reivas siinä lavan edessä.


Lounas pihalla auringonpaisteessa

Me saatiin huikee idea, että mentäis esittämään Safri Duon Bongo song. Sillai, et puolet meistä esittäis rumpuja takamuksellaan ja toiset rummuttais. Ois ollu hauskaa varmasti. Mut yks typy alkoi hannaileen. Ei sitte menty... Noh, ehkä parmepi niin. :)

Aamupalalla
Toiset tsibukat lähti vielä baarikadulle, mutta ite läksin kotio. Aamulla kuitenki taas kasilta koulua ja esitelmä taas. Oonkohan tullu tosiaan vanhaks?

Torstaina kävin mun opaskaverin Malenen kanssa tsufeella. Tosiaan näkeminen siirtyi päivällä, mutta eipä siinä mittään. Olipa ihana vaihtaa kuulumisia vuosien ajalta ja vaihdella reissujuttuja. Se on niin erilaista jonkun kanssa, joka on kokenut saman.

Perjantaina Norjan tytöt järkkäs kotonaan Sangria- ja omenapiirakkaillan. Oli oikein herkkua! Kiva oli taas yhdessä viettää iltaa ja pelailla yhtä seurapeliä. Meillon hyvä tiimi täällä! Taas toiset läks baariin ja minä kotio, mut lauantaiaamuna tarttikin jo herätä 06 ja lähteä kohti Köpistä.Onneks ei tarttenu yksin matkata vaan mulla oli seurana opaskaverini Niclas, joka ihanan freesinä kahden tunnin yöunien jälkeen piti mulle kiltisti seuraa koko matkan. Oli kuulemma eiliset synttärit vähän venähtänyt, Viisi ja puoli tuntia kesti reissu! Pari tuntia Århusiin, reilu tunti laivalla ja sit vielä about kaks tuntia Köpikseen. Mut oli ihan siistiä nähdä vähän Tanskan lättänää landscapea. :)

Köpiksessä Tiia oli mua jo vastassa ja muutaman bissen sekä kaupan kautta mentiin junalla niille. Siellä kokkailtiin lehtikaalisipsejä ja perunapitsaa (Olen reseptillä). Rakastuin niihin sipseihin! Kannattaa kokeilla!

Laitoin Tiian tukan :)

Tiia ja meitsi
Etkoiltiin muutaman viinipullon turvin ja lähdettiin kohti opasbileitä, jotka oli järkätty jossain tosi kaukana. Ja vettä satoi välillä oikein kaatamalla... Huonoa tuuria. Odotukset oli kovat näitä bileitä kohtaan. Sinne oli ilmottautun joku lähemmäs 200 ihmistä, joista tosiaan tunsin jonkun 40. Mut reilusti vähemmän jengiä oli. Jotenkin tuntui tosi sekavalta nähdä parhaita kavereita vuosien takaa, yhtäkkiä samassa paikassa.. Tanssin hiki hatussa koko illan Ermelindan ja Tiian kanssa. Oli kyllä huippu ilta, mutta kummasti kävi väsyttämään jo aikaisin... Mutta toisaalta jos aloittaa aikaisin niin kait sitä väsähtääkin aikasemmin, logic. :)

Tiia ja Andreas sanoi, et voisin jäädä viel bailaamaan jos haluan.. Ja tulisin sitte myöhemmin perässä. Onneks menin kuitenkin niiden messissä, koska en olis ikinä löytäny niille muuten! Eka bussilla johonkin, sitte taksilla joku pätkä ja sitte metrolla/junalla, jota kerran vaihdettiinkin... Jotenkin noin se meni. Helppoa ku heinänteko siis!

Kananmunan valkuaista - protskujauhoo,
kaurahiutaleita, banaania,maitoaAamulla Tiia leikki taas kokkia ja teki meille huikeen protsku-aamupalan! Nam nam :) Kyllähän noilla eväillä jaksoi lähteä tamppaileen ympäri Köpistä. Mentiin ekana Christianiin käymään. Se on semmonen vapaakaupungiksi julistautunut alue Köpiksen sisällä. Siellä asuu hippejä ja kaikki polttelee pilveä. Sitä myydään siellä myös. Oli aika jännä paikka. Vähän pelottavakin, sotkuisen ja tuhruisen näköinen mesta.. Talonvaltaajat ja hipit oli ottanu alueen haltuunsa vuonna 1971, jonka jälkeen sinne on rakentunut hippikommuuni. 

Christianista olis voinu ostaa myös osan itselleen sijoittamalla osakkeisiin. Ois voinu uhrata vaikka 10 kruunua siihen niin vois sanoa, että omistaa siitä osan :)
Sieltä jatkettiin ihanalle satama-alueelle, jota pitkin käveltiin pienelle merenneidolle asti. Kyllä jaloissa tuntui, kun viimein pääsi istumaan. Köpis on kyllä hieno paikka, tarttee mennä uudestaan vähän skarpinpana! Puhuttiin Tiian kanssa siitä, jos menisin sinne Halloweenina, kun Norpan veli tulee ja lupasin jokatapauksessa olla pois kotoa. Köpiksessä on tivoli, jossa kuulemma on Halloweenina horror-talo... Pelottaa jo ajatuskin siitä, mutta olishan se hienoa käydä siellä. :)

Piikkilanka apäiväkodin ympärillä! Turvallinen vaikutelma tuli heti :D

Maalarinteipistä tehty

Happy wall, luukkuja availemalla sai kirjoitettua seinään


Kuningattaren koti
Miun ihanat city-oppaat


Ikkunakuvailua
Kotimatka tuntui tosi pitkältä ja puuduttavalta... Mutta onneks lauttamatkan jälkeen löysin bussista yhden Olen kaverin Christianin, jonka jälkeen loppumatka meni kuin siivillä.

Mutta onneks on tänään vielä vapaapäivä ja huomenna mennään sitten oikeasti taas kouluun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti