tiistai 9. syyskuuta 2014

Lille Peter Edderkop kravled op ad muren...

HÄMÄHÄKKEJÄ!

Hämis oli tehny komeen verkon roskisten eteen
- niin komeen et roskat jäi viemättä
Joka puolella, aivan hitosti !!! Mitä ihmettä, inhoon hämiksiä. Eilen Norppa huus vessaan kattomaan kuin tuuletuskanavasta roikkui vauvahämiksiä pikkuseiteistään. Hyi H*lv! Sitte niitä listittiin paperilla ja koitettiin myrkyttää hiuslakalla. Hrrrrr.

Meidän pyykinpesukone sijaitsee talon alla kellarissa. Se kellari on kyllä just sen näkönen, et siellä säilytetään ruumiita. Niinku mun frendi sano, nähtyään videon, jonka sille sieltä lähetin. Hämähäkin seittejä joka puolella, pakko kävellä niin kyyryssä, kun vaan pystyy ettei kävelis seittejä päin. Siellä on myös sammakoita. Pelästyin kerran, kun pimeessä kusti loikkas oven takaa. Mut nehän on ihan jees, nehän syö niitä hämiksiä??

Seafood salad

Koulussa on ollu erilaisia luennoitsijoita eri maista. Tosiaan suomesta oli viime viikolla. Tällä viikolla oli Espanjasta ja Norjasta. Espanjan ope puhu niin nopsaa englantia, et oli tosi vaikee pysyy kärryillä et mitä se oikein puhu. Vaikeita aiheita ja sanoja kuitenkin. Norskit oli ihan jees. :)

Meillä on ikääntymis-aiheesta kuus esitelmää. Nyt ollaan justiinsa kolmannen kimpussa. Enkyl tajuu, miten ikääntyminen liittyy tähän... Mut esitellään omat alat ja jokaisen pitää tehä joku pikku esitys siitä mitä ammatissaan duunailee. Me vissiin otetaan verensokereita ja verenpaineita. Hohhoijaa. 

Starbucksissa tekees esitelmiä

Eilen käytiin Nortsin kans ottaan korvalävistykset. Aika halpaa täällä, vaikkei uskois!    7 € maksoi. Tukanki kävin napsasemassa lyhemmäks. Olin niin kyllästyny kuiviin latvoihin ja ohueen tukkaan. Nyt ehkä vähän helpompi käsitellä. 
Salilla ollaan ahkerasti käyty. Juoksemassakin välillä käyn ja yks päivä pelattiin fudista koulussa muutaman luokkakaverin kans. Se oli kyllä vaikeeta, kompuroin sen pallon kanssa vaan koko ajan :D
Pukkari selfie
Huomenna on taas opiskelijoille järkätty tapahtumaa, koska illalla on ilmakitaransoittokilpailu. Mennään ainakin kattomaan sitä, mut tuskin osallistun! :) 

Oon löytän kaks opaskaveria lisää, ketkä auu täällä Aalborgissa. Niin Malene tulee mun kanssa huomeen katteleen sitä kitara-skabaa. Kiva nähdä vanhoja tuttuja! Lauantaina sitten tuun näkemään paljon paljon enemmänkin vanhoja opaskavereita, koska oon menossa Köpikseen opasbileisiin. Bussilla sinne kestää about neljä tuntia. Yks noista opaskamuista tulee varmaan mun kanssa samalla bussilla täältä sinne. Bileisiin on tulossa jotain yli 200 opasta eri firmoista. Tunnen niistä jonkun about 40. Niin siistiä. Monta tosi hyvää kaveria hetkeks samaan paikkaan. Enoo nähny niitä vuosiin. Miten osaan päättää kenen kanssa juttelen? :) Ja aivan mahtia nähdä Kööpenhamina! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti