torstai 18. syyskuuta 2014

Kaktus kurkussa

Päästiin tänään jo 11 aikoihin koulusta, jonka jälkeen alkoikin neljän päivän vapaa. Joojoo, etäpäiviä eli käytännössä vapaata. Ollaan justiinsa ryhmätyön nro neljä kimpussa, jonka tekemiseen on annettu aivan liikaa aikaa. Tein sen eilen koulun jälkeen. Tää opiskelu on pelkkää ryhmätyötä ja vapaapäiviä! Ainakin välillä tuntuu siltä. Eli tosi iisiä siis. Ei kyllä tarttis valittaa. Ehkä tämmönen helpompi pätkä on ihan jees viime kevään pusertamisen jälkeen.

Yks päivä piti ajatuksen voimalla
nostaa näytöllä olevaa palloa ilmaan
(Eka siinä luki no signal??!!)

Tänään oli tähänastisen viisviikkosen pätkän paras oppitunti. Käsiteltiin aihetta innovation ja creativity. Luennoitsija oli aivan huippu, silmäämiellyttävä kolmekymppinen mies. Mutta parasta luennossa oli se, että hän osas puhua kunnon englantia ja tiesi mistä puhui. Ei lukenu pelkästään dioissa olevaa tekstiä.

Mut tosiaan tänään alkoi monen päivän vapaaputki ja arvatkaa kuka on kipeenä. Aamulla kun heräsin, niin tuntui siltä et joku oli tunkenu kaktuksen kurkkuun ja lyönyt nyrkillä oikeaan poskeen. Mutta vaan oikea puoli on jumissa, oonko toispuoleinen vai mitähä? Tuntuu vähän siltä, että poskiontelontulehdus olis tuloillaan, mutta tiedä sitte. Eilen illalla ja toissailtana oli sillai ärsyttävästi lämpöä, vähän päälle 37. Tulis nyt kunnon tauti ja kerralla ohi eikä tämmöstä kitkuttelua.

Ei oo kivaa olla kipeenä

Aamulla olin varma et tänään on jo parempi päivä ja puin päälle treenikamat, että voisin mennä koulusta suoraan Fittnes worldiin... Mutta ihmeellistä väristyskohtauksia tuli koulussa niin päätin sitten tulla suoraan kotio. Kattomaan Breaking badia ja nukkumaan.

Mietin jo, voisko kipeys johtua meidän kosteesta homekämpästä. Tää ei varmaan mitenkään voi olla terveellistä, onneks ei tartte kauaa täällä asustella. Josta tulikin mieleeni, että kämpän oikea vuokralainen ilmoitti meille tuossa vähän aikaa sitten tulevansa jo Marraskuun alulla takaisin vaihdostaan Englannista. Tyttö ei siis tiennyt, että tarvittais kämppää Marraskuun puoleen väliin asti. Jossain vaiheessa on tiedonkulku siis kusenu.

Nyt koitetaan metsästää asuntoa muutamaksi viikoksi. Onneks muutamat frendit on jo sanonu, et niiden sohvalla voi punkata jos ei muuta. Eiköhän asiat järkkäänny.

Lauantaina juhlitaan Norpan synttäreitä, toivottavasti olisin täysissä voimissani silloin!

Suolapurkki hajoaa kohta käsiin ja
suolasta voi melkein tehdä lumipalloja
Noor kokkas mulle eilen

Looking good, for sick days!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti