torstai 9. lokakuuta 2014

Gin & Tonic diet


Oltiin tänään luokan kanssa uimahallissa. Hollantilainen opettaja piti meille tunnin lasten uintiterapiasta. Päästiin pelaileen kaikenlaisia hauskoja vesileikkejä ja -tehtäviä ja mikä tärkeintä, päästiin SAUNAAN.  Tässä linkki terapiatyyliin, jota käytimme: Halliwick Therapy


Hollantilaiset opettajat tänään oli oikein jees. Toinen niistä oli ollut vapaaehtoistyössä ulkomailla ja se vaikutti oikein mielenkiintoiselta. Olis kiva joskus mennä. Ehkei vuosiksi, mutta muutamaksi kuukaudeksi, jos on tarvetta.

Projektin vääntöä Starbucksissa
(=kahvinjuontia)Eilen oli tähänastisen kurssin raskain päivä. Aamulla mentiin ryhmissä vierailuille erityyppisiin kuntoutuskeskuksiin. Vierailun jälkeen jouduimme kirjoittelemaan raporttia sun muuta. Ollaan jo viimeisen projektin kimpussa! Kohta on koko kurssi ohitse. Kohta pääsee kotio.Huomenna tulee Norpan broidi ja sen vaimoke tänne viikonlopuks niin lupasin poistua paikalta takavasemmalle. Oli tossa aikamoista stressinpoikasta, että mihin sitä oikein vois mennä. Tuntui että kaikilla oli jotain muita menoja. Olin jo melkein varaamassa lentoja Suomeen tai Köpikseen tai ihan mihin vaan... Mutta sitten kuulinkin, että voin punkata noilla toisilla Hollannin typyköillä. Mut nyt niistä toinen on jäätävässä yrjötaudissa. Voin lyödä vaikka vetoa, etten selviä tästä viikendistä terveenä.

Perjantaina koulun bileissä
Viime viikonloppu oltiin kokonaan baarissa. Perjantaina Olen arkkitehti-koululla järjestettiin jotkut pirskeet, mihin meidät kutsuttiin juomaan halpaa bisseä. Lauantaina juhlittiin Mieken synttäreitä isolla jengillä. Etkoilla oli vähän hässäkkää, koska samassa isossa kerrostalossa oli toiset pirskeet samaan aikaan. Siellä oltiin vedetty vähän jotain muutakin kuin pulkkaa niin sanotusti.. Joku huumehörhö änkes ensiks ovesta ja myöhemmin partsin kautta sisälle selittäen sekavasti, että jotain tyttöä hakataan tms. Oli vähän epämäärästä. Soitettiin poliisit. Vähän latisti tunnelmaa koko hässäkkä, mutta kyllä siitä sitten piristyttiin ja lähdettiin kaupunkiin.

Oletin, et baarit menee kiinni neljältä niinku Suomessa, enkä kattonu kertaakaan kelloa. Sitten kun ekat meidän porukasta rupes lähteen kotio niin katoin et kello on jo vartin yli viis. Ohops! Mutta oli kyllä niin kiva ilta et sukat pyörii vieläki jaloissa.

Tässä alla on yks bilebiisi, minkä nimeä sai jonkun aikaa metsästää.. Varsinkin, kun en yhtään muistanu miten se menee. Mut kyllä tanssijalka vipattaa taas kun tämmösiä kuuntelee. :)

                                             Fugle
Shottibaarissa otettiin 33 shottia et jaksetaan tampata baarissa sitte :)

Tää nauratti eilen paljon.
Ninja exit only.


Nää vikat kuvat teksteineen kertoo varmaan jo tarpeeks seuraavista päivistä... Eilen sit käytiin muutamalla Ankien kanssa student housella. Mut otettiin ihan iisisti. Viikon päästä tulee Hude ja Sepi kylään, et pitäs nyt jo alkaa vähän lataileen akkuja sitä varten. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti