tiistai 14. lokakuuta 2014

Jääkarhuja ja crossfittiä

Oltiin eilen Norjan tyttöjen kanssa crossfitissä. Mä enoo ikinä aikasemmin kokeillu sitä. Mulla ei oikein ollu ees mielikuvaa, mitä siinä edes kuuluu tehdä. Kauhulla kattelin koulussa youtubesta videoita, missä jotkut ammattiharrastajat treenas itteään ihan hurjalla vauhdilla.


Oli kyllä tosi kivaa crossfitata, vaikkakin aivan jäätävän rankkaa! Alkulämmittelyjen, venyttelyiden ja esittelyjen jälkeen treenattiin 10 minuuttia. Vaan 10 minuuttia, ajattelin. Siinä ajassa piti tehdä niin monta sarjaa mahaltaan-ylöspomppuja (x4), kahvakuulaheilautuksia (x6), vatsalihaksia (x8) sekä kyykkyjä (x10) kuin vaan kerkes. Ekat pari kierrosta oli ihan ok, mut sitte kävi tukalaks. Huh huh. Tänään enoo sitte voinu treenailla mitään. Mutta silti on hyvät fiilikset ja huomaan pohtivani, et pitäsköhän tätä alkaa harrastamaan kotona. Mikkeliin kuulemma avattiin oma crossfit-sali!

Tällä viikolla täällä Tanskassa on joku syyslomaviikko. Meillä kuitenkin on koulua ma, ke ja pe. Tänään kävin kaupungilla käppäilemässä ja kuvailemassa sekä Simonen kanssa tsufeella. :) Oli ihan jees ja jopa arskakin vähän näyttäyty pilven takaa!Viikonloppuna olin tosiaan evakossa Mieken ja Ankien luona. Tää on pelkkää sohvalla eloa täällä Tanskassa, en ees muista koska oon nukkunu oikeessa sängyssä viimeks!  :) Perjantaina mentiin katsomaan, kun meidän kaveripojat joi taas oluthaastetta Guldhornene-baarissa. Mentiin sinne joskus iltaysiltä ja meno oli aikamoista, koska kaikki muut baarissa olevat olivat jo aloittaneet aikasin tinttaamaan.. Jaksoin aamukahteen asti ja lähdin sitten yksin tyttöjen kotiin Revlingbakkeniin. Vähän jänskätti mennä bussilla yksin sinne pimeessä, vieläkun pysäkkien nimet oli vähän hakusessa. Pääsin kuitenkin perille.Vähän erilaista aluetta toi Revlingbakken, kun meidän vanhus-alue täällä Norresundbyssä. Siellä on paljon nuoria ja bileitä.. Lauantai aamuna kun kävin kaupassa niin vastaan tuli keski-ikäinen nainen ja kantoi korillista bisseä sylissä. Mut maisemat on paljon huikeemmat. Mieke ja Ankie asuu varmaan koko lähiön korkeimmassa rakennuksessa. Sieltä näkee varmaan Köpikseen asti ;) Kävin myös lenkillä ja olin haltioissani puistoista ja metsistä, jonka läpi juoksentelin. Löysin myös eläintarhan ja näin muutaman jääkarhun, pari hyeenaa ja poron! Ja kaikista hienointa on se, etten eksynyt! Jeah.

Lauantai-iltana lähdettiin Ankien kanssa kahdestaan "kulttuuriyöhön" satamaan. Ensin mentiin yhteen laivaan, jossa esiintyi erilaisia jazz-artisteja. Oli kyllä ihanaa kuunnella chilliä live-musaa. Sataman reunalle oli pystytetty vanerinen seinä, johon jotkut taiteilijat väsäilivät graffitia. Vähän matkan päässä oli pienimuotoinen ulkoilmafestari. Aikaisemmin käveltiin sen ohi ja luultiin, että siellä on jotkut yksityisbileet. Istahdettiin siihen hetkeksi kuuntelemaan taas livemusaa, kunnes tuli liian kylmä. Mutta tunnelma oli korkealla. Pieni asuntovaunu, jonka edessä artistit esiintyivät. Korkeammalle oli asennettu erivärisiä valoja.Kaakaolla V2-baarissa.
Kuulostaa hauskalta Suomeks. ;P 

Sunnuntaina kävin treenailemassa salilla ja illan vietin Junen kanssa. Mentiin kahville ja leffaan kattomaan "Lets be cops". Oli kyllä ihan ok hauska, kannattaa mennä katsomaan. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti