maanantai 3. marraskuuta 2014

Halloween


Se on jännä, kun kokoajan odotat seuraavaa asiaa mikä tapahtuu. Toivot, että aika menisi nopeammin ja pian huomaat olevasi jo kolmenkympin kynnyksellä. Elämä on kuitenki sitä, mikä sulle tapahtuu odottaessasi sitä seuraavaa asiaa. Tällä tarkotan nyt sitä, että odotan hirveästi, että pääsen kotiin. Alle kaks viikkoa niin nään mun pikkuset siskontytöt sekä ihanat kaverit, joita oon ikävöiny tosi paljon. Mut en usko, että menee kauan aikaa, kun ikävöin jo näitä Tanskan kavereita. Pitäs ottaa tästä ajasta kaikki irti.Projektin suunnittelua

Tänään oltiin koulussa kuuntelemassa vähän infoa tulevasta kokeesta. Tajusin sen jälkeen, että eihän meillä tosiaan enää ole koulussa ku perjantainen puolen tunnin mittainen koe sekä ens viikon tiistai-illan diblomienjako. Eli ei enää ole opetusta! Kuin outoa!

Mieken kanssa väsäilemässä projektia


Ylihuomenna me muutetaan Norpan kanssa tästä homekämpästä ja perjantaina meillä on koepäivä. Aika kiireinen viikko tiedossa siis. Mulla on ainakin sellanen fiilis, että en osaa mitään. Osa koetta on tuo meidän loppuprojekti mikä tehtiin porukassa. Viime viikko oli sen takia tosi kiireinen. Piti skipata urheilukin koko viikolta, koska painittiin vaan sen kanssa.

Perjantain koe on haastattelu kahden opettajan kanssa yksinään. Pitää myös pitää viiden minuutin mittainen puhe ryhmätyöstä, käyttäen jotain erityistä näkökulmaa. Ne kyselee tosta lopputyöstä ja varmaan pitää selittää erilaisia käsitteitä yms. Jänskää! Mitä jos ei pääse läpi? Eihän tässä kerkeä mitään uusimaan...
Kissa-Elinen ja meitsi
Viime perjantaina juhlittiin halloweenia. Mentiin meidän koulun järkkäämiin bileisiin keskustaan, missä oli jos jonkinlaista batmania ja muumiota nähtävillä. Ite yritin olla tosi pelottava ja sainkin muutaman tytön kiljahtamaan baarissa. Tää on kyllä yhtä juhlaa koko vaihto.
Hymyileminen ei kuulunut mun illan imagoon, mut oli kuitenki vähän vaikeaa olla hymyilemättä.
Clark Kent ja Bruce Wayne
Viime viikonloppuna juhlittiin Malenen synttäreitä. Tän kolmen kuukauden aikana on ollu lähes kymmenen kaverin synttärit! Täällä ollaan tosi isänmaallisia synttäripäivänä ja joka paikka on täynnä Tanskan lippuja. Lauantaina lähdettiin Malenen ja Elinen kanssa kävelemään puistoon, Tarkoitus oli mennä näköalatornille, mutta se olikin suljettu. Löydettiin sen sijaan kiva musiikkipuisto, jossa oli eri artistien istuttamia puita. Puiden edessä oli jonkunlainen musiikkitötterö, mitä pystyi painamaan ja kuuntelemaan artistin musaa. 
Malenen lemppari

Eline löysi Belgialaista musaa


Tänä lauantaina vietettiin iltaa mun kahden uuden kaverin kanssa. Matt ja Eline on täällä tekemässä harjottelua. He osallistuivat muutamille meidän tunneille ja tutustuttiin sitä kautta. Tosi kivoja tyyppejä! Harmi, että tuli kuvioihin näin myöhään. Better late than never. 

Pelattiin kummallista juomapeliä. Tässä ollaan vaihdettu päittäin vaatteita.

Lauantaina näin mun vanhoja opaskavereita, jotka oli työkeikalla Aalborgissa.
Kuinka kiva nähdä vanhoja tuttuja!
Oon kadottanu mun sportti-innostuksen. Viime viikolla kävin salilla kerran, samoin kuin juoksemassakin.
Toivon, että saan lisäintoa, kun muutan norjalaisten tyttöjen luokse keskiviikkona.
Ne tiput käy vähintään seitsemän kertaa viikossa treenaamassa!
Nyt taitaa olla vuorossa laukun pakkaaminen!
(Kaikkea muuta ku kokeeseen lukemista...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti